Kros utrka Volim trčanje, 8.6.2014.

U nedjelju 8.6., na savskom nasipu kod Boćarskog doma održana je 7. Kros utrka Volim trčanje. U sklopu kros utrke održano je čak 7 različitih utrka – baby maraton na 20 metara, dječje utrke na 100, 500 i 800 metara, dvije utrke građana na 2 i 5 kilometara te kros utrka 11,5 kilometara.
Na dječjim utrkama sudjelovalo je 200 djevojčica i skoro 200 dječaka, a među njima su bile i članice našeg kluba, kadetkinje A, B, C i mixed age te nekoliko braće i sestara naših klizačica.

Usprkos velikoj vrućini, svi su vrlo uspješno otrčali svoje dionice i osvojili zgodne medalje Volim trčanje koje će im ostati kao lijepa uspomena na ovaj dan. U svakoj kategoriji najbržih 6 trkača i trkačica osvojilo je uz medalju i vrijedne poklon pakete. Možemo se pohvaliti da su među osvajačima nagrada bile i dvije Zagrebačke Pahuljice te jedna, nadamo se, buduća Pahuljica.

U kategoriji 500 metara Brigita Fišter osvojila je 5.mjesto, a Mia Holjević 6. (obje kadetkinje C), a u najmlađoj kategoriji na baby maratonu Franka Grgić, sestra naših kadetkinja A i C, osvojila je također 5.mjesto. U kategoriji 800 metara najbliže nagradama bile su kadetkinja A Ena Rajić (9.mjesto) i članica mixed age ekipe Ana Badžak (10.mjesto). Detaljnije rezultate možete pogledati na linku ispod.

Ovim putem čestitamo osvajačicama nagrada i svim ostalim klizačicama na sudjelovanju!
http://www.volim.trcanje.hr/