Poštovani članovi, klizačice, roditelji, dragi prijatelji!
Pozivamo Vas na tradicionalni Božićni domjenak Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i redovnu Skupštinu za potvrdu godišnjeg plana za 2019. godinu koji će se održati 27.12.2018. 
Domjenak će se održati u holu Doma sportova od 19,00-21,00 sat.
Na početku domjenka klizačice će otklizati prigodni program (19,15 – 19,45)
Svake godine na domjenku ujedno obilježavamo i klupski rođendan, a ove godine smo 10. prosinca dosegnuli punoljetnu zrelost (21 godina) na što svi zajedno možemo biti ponosni.
Vjerujemo da osnivači Kluba, kada su krenuli s jednom malom ekipom nisu tada niti sanjali da ćemo se kroz dva desetljeća razviti u najbrojniji klizački klub i respektabilnu organizaciju s preko 170 aktivnih klizačica i jednim malim klizačem, novim članom sinkro škole.
Tijekom tog razvoja, kroz sazrijevanje, adolescenciju pa sad i zrelost bili su prisutni različiti izazovi u svakoj od tih razvojnih faza. Nekad financijski, nekad organizacijski, nekad komunikacijski.
Zajedništvo i timski duh doveli su nas do ovih visina i vjerujemo
 da ćemo u tom duhu nastaviti i dalje, razvijati mlade klizačice ali i volontere entuzijaste koji će dobri duh zajedništva znati prenositi dalje, njegovati naslijeđe i graditi još bolju i sjajniju budućnost.
 
Ovih 21 godinu počiva na ogromnom entuzijazmu klizačica i njihovih roditelja, koji su uz sve školske, poslovne i životne obaveze uvijek pronašli način kako DA: dođu na trening i kad je kasno navečer ili vikendom, dođu na nastup ili natjecanje, dođu na sastanak, skupštinu ili drugu aktivnost, a najviše iznad svega kako pronaći vremena i aktivno participirati u organizaciji i radu kluba, od povremene aktivne pomoći u organizaciji nekog događanja do kontinuiranog volonterskog angažmana i pomaganja klizačicama, trenerima i vodstvu.
Nadamo se da će među svima nama nastaviti tinjati taj žar iskrenog i nesebičnog entuzijazma i da ćemo slaviti i sljedećih 20 godina, na ponos sadašnjih i budućih klizačica te da ćemo ih time naučiti kako pronaći način za DA, jer NE se uvijek samo ponudi kao opcija.
Želimo vam (nam) od srca sretnu obljetnicu, čestit Božić i sve najbolje u Novoj godini!
Do skorog druženja na Skupštini i domjenku, srdačno vas pozdravljamo,
Izvršni odbor
KSK Zagrebačke pahuljice