Postani Pahuljica

UPISI U KLUB

Upisi u Klub traju tijekom cijele sezone. Trajanje klizačke sezone je u skladu s kalendarom školske godine, od početka mjeseca rujna do sredine lipnja. Sve zainteresirane djevojčice ili dječaci u dobi od 4-8 godina, mogu postati polaznici početničke grupe sinkro škole. Ako imate djevojčicu starosti između 8 i 12 godina s klizačkim predzanjem, upišite je u ekipu mješovitog godišta Zagrebačkih pahuljica. Svaki novi polaznik ima mogućnost klizati dva probna treninga bez obaveze, a svi zainteresirati dalje prolaze postupak upisa u klub. Naša povjerenica ekipe, svakog će novog člana detaljno obavijestiti koji su sve dokumenti potrebni za upis.

Klikom na POVEZNICU možete vidjeti kako treniraju naši najmlađi!

OPREMA

Svi članovi potrebnu opremu nabavljaju sami, prema uputama trenera i uz pomoć povjerenice.

RASPORED TRENINGA I LOKACIJE

Raspored treninga određuje se krajem svakog tjedna za slijedeći tjedan.

Raspored je vrlo varijabilan i ovisi o raspoloživim terminima leda. Raspored nije javno dostupan, pristupa mu se unosom lozinke koju dobijete prilikom upisa u klub. Treninzi se odvijaju na lokacijama: Dom sportova, klizalište Velesajam, SRC Šalata.

KODEKS PONAŠANJA

Klub je mjesto nulte tolerancije na nasilje.

Sve klizačice/klizači – članovi kluba, kao i njihovi roditelji, te uprava i zaposlenici kluba dužni su ponašati se sukladno klupskom Kodeksu ponašanja te poštivati obaveze koje upisom u Klub prihvaćaju po Statutu Kluba.

Kontakt trenerice sinkro škole: Nataša Bahat, 095 3560 997 i natka0205@gmail.com

Kontakt trenerice mješovitog godišta: Anamarija Kasić, 099 721 0796 i akasic.21@gmail.com