Pahuljice otvaraju klizališta diljem Hrvatske

Nastupom seniorki na klizalištu u riječkom Tower Centru 21.11.2015. započeo je niz nastupa klizačkih ekipa Zagrebačkih pahuljica na otvaranjima sezonskih klizališta diljem Hrvatske. Uslijedilo je otvaranje klizališta u sklopu trgovačkog centra Supernova u Zagrebu, na kojem su nastupile seniorska i kadetska B ekipa, te otvaranje popularnog zagrebačkog Tomislavca. U bogatom i svečanom programu otvorenja Ledenog park na Tomislavcu, na zadovoljstvo brojnih zagrepčanki i zagrepčana, ali i brojnih inozemnih turista, nastupile su seniorska i juniorska ekipa Zagrebačkih pahuljica. Kadetske ekipe klizale su na Tomislavcu u subotu 5.12.2015. povodom dočeka Svetog Nikole. Suradnja s najpopularnijim sezonskim gradskim klizalištem nastavit će se tijekom cijelog prosinca i prve polovice siječnja iduće godine subotnjim nastupima svih ekipa, a svakog ponedjeljka tijekom prosinca održavat će se i škole sinkroniziranog klizanja. Istovremeno sa subotnjim nastupom kadetkinja na Tomislavcu, juniorske ekipe otvarale su gradsko klizalište u Delnicama, a već sljedećeg dana na klizalištu pored trgovačkog centra Arena u Varaždinu povodom otvorenja nastupile su seniorska i kadetska A ekipa Zagrebačkih pahuljica.

U adventskim danima klizališta postaju sve popularnije destinacije brojnih građana. Atraktivnim nastupima na otvorenjima sezonskih klizališta Zagrebačke pahuljice ne propuštaju priliku da predstave svoj klub i upoznaju svoje sugrađane i stanovnike drugih gradova diljem Hrvatske sa sinkroniziranim klizanjem.

Fotografije otvorenja sezonskih klizališta pogledajte u galeriji.

 

Podijeli:

Nedavne objave:

13. Memorijal Lare Đerić

U spomen na Laru Đerić u ledenoj dvorani Zagrebačkog velesajma 22. i 23. listopada održan je 13. klizački memorijal koji

POZIV NA SKUPŠTINU

[embeddoc url=”https://zagrebsnowflakes.com/wp-content/uploads/2022/05/Poziv-na-skupstinu-2022.pdf”]