Kako čitati raspored ?

Poštovani članovi,

Zbog sigurnosti uveli smo zaštitu na raspored treninga i procedura otvaranja se ponešto razlikuje od dosadašnje.

Kako biste mogli pratiti raspored, najprije se morate prijaviti na stranicu ( „ulogirati“).

– Na početnoj stranici, u gornjem desnom kutu imate polja u koja treba upisati korisničko ime i lozinku koju ste dobili putem e-maila.

– Ako ste ispravno upisali podatke, pisati će da ste prijavljeni kao „Subscriber“. Nakon toga biti će vam prikazana ikona “Raspored treninga” odmah ispod polja za login. Rasporedu još možete pristupiti tako da kliknete na Članovi kluba i odaberite Raspored treninga.

– Na lijevoj strani ekrana postoji mogućnost odabira ekipe koju želite pratiti a nakon što kliknete na željenu ekipu, imati ćete raspored samo za tu ekipu, bilo kao popis ili kao prikaz kalendara (gumb na desnoj strani ekrana „vidi kao:“).

-Na mobilnim telefonima, polja za prijavu i menu se nalaze na kraju (pomaknite sadržaj skroz dolje)

– Kliknite na gumb raspored i nakon što se otvori stranica kliknite na „prikaži filtere“ i izaberite željenu ekipu.

– Nakon toga moći ćete vidjeti raspored za odabranu ekipu ili više njih a stranicu možete memorirati u „favorite“ i imati dostupne informacije uvijek i svugdje.

U slučaju problema, slobodno pošaljite e-mail na info@zagrebsnowflakes.com pa ćemo Vam nastojati pomoći prilikom korištenja stranice.

U ime izvršnog odbora

Damir Kovačević

Podijeli:

Nedavne objave:

13. Memorijal Lare Đerić

U spomen na Laru Đerić u ledenoj dvorani Zagrebačkog velesajma 22. i 23. listopada održan je 13. klizački memorijal koji

POZIV NA SKUPŠTINU

[embeddoc url=”https://zagrebsnowflakes.com/wp-content/uploads/2022/05/Poziv-na-skupstinu-2022.pdf”]