Čarobni dan u Maksimiru

Naslovna Max

 

U ugodnoj svježini maksimirskog zelenila, vruće lipanjske nedjelje 7.6.2015. održan je prvi Čarobni dan u Hrvatskoj, u kojem su sudjelovale i Zagrebačke pahuljice. Čarobni dan je zabavno edukativna manifestacija usmjerena prema obiteljima, a ima i humanitarni karakter. Već 19 puta Čarobni dan je održan u Sloveniji, a ovom prilikom u zagrebačkom Maksimiru okupilo se oko 30-tak tisuća ljudi.

Na bogato opremljenom štandu Zagrebačkih pahuljica mogli su se naći gotovo svi artikli, rekviziti i oprema koje klizačice uobičajeno koriste na treninzima i nastupima: šarene haljinice, šosevi za treninge, šoneri, navlake za noževe i naravno – klizaljke. Posjetitelji su mogli isprobati klizaljke i prošetati u njima, obući haljinice, pogledati snimke nastupa… Na štandu su se dijelile brošure, kalendari i razglednice kluba, moglo se prelistati knjigu o Pahuljicama, a srdačne trenerice i klizačice nisu ostale dužne odgovor niti jednom pitanju brojnih znatiželjnika.

Pahuljice su prezentirale svoje vještine izvodeći elemente iz zagrijavanja i treninga.  Posebnu pozornost privukle su seniorke izvodeći „dizanje“, a atraktivnosti prezentacije doprinijela je povjerenica sinkro-škole gđa. Marijana proizvodeći ogromne balone od sapunice.

Čarobni dan bio je još jedna dobro iskorištena prilika za predstavljanje kluba, ali i popularizaciju sinkroniziranog klizanja u Hrvatskoj uopće. Zagrebačke pahuljice pokazale su da se i bez leda pod klizaljkama znaju vrlo dobro snaći, imaju što pokazati i znaju predstaviti klub i njegove aktivnosti javnosti.

Fotografije sa Čarobnog dana u Galeriji

Podijeli:

Nedavne objave:

13. Memorijal Lare Đerić

U spomen na Laru Đerić u ledenoj dvorani Zagrebačkog velesajma 22. i 23. listopada održan je 13. klizački memorijal koji

POZIV NA SKUPŠTINU

[embeddoc url=”https://zagrebsnowflakes.com/wp-content/uploads/2022/05/Poziv-na-skupstinu-2022.pdf”]