Juniorke 

 

ČLANICE EKIPE (abecednim redom):

Leona Babić, Ema Barišić, Sara Damjanović, Ira Đurđek, Brigita Fišter, Klara Fišter, Petra Grgić, Mia Holjević, Petra Jureta, Ema Kaliterna, Korina Kosorčić (dokapetanica), Anet Kukić, Lina Lenac, Vida Luburić, Mirta Makovac (kapetanica), Sara Međeri Hudinčec, Karla Modrić, Paula Pavlović Ferrari, Nika Žitnjak (dokapetanica)

KRATKI PROGRAM: “Sing Sing Sing” – Bebo Best i Super Lounge orkestar

SLOBODNI PROGRAM: “The Rocketman” – Elton John

PROGRAME SLOŽIO: Pascal Denis (Les Suprêmes – Kanada)

TRENERICE: Ozana Miljković, Nataša Bahat

KONDICIJSKA PRIPREMA: Tomislav Biščan

KOREOGRAFIJA: Pascal Denis, Ivana Gagro

BALET: Arcadie Belenco i Danica Antonić

MANAGER EKIPE: Andreja Kosorčić

VOĐA EKIPE: Zoran Kovačević

LIJEČNIK: Dr. Josip Feldbauer

 

O EKIPI: Juniorsku ekipu čini 19 klizačica, godišta od 2007. – 2003. Treniraju u prosjeku četiri puta tjedno, a kroz ljetne i zimske praznike u većem obujmu trenažnih sati. Sezonu su započele u kolovozu, te su sudjelovale u ljetnom kampu s kanadskom trenericom Anne Schelter i kanadskim trenerom Pascalom Denisom.

Klizačice koje su članice juniorske ekipe Kluba sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice, ujedno su i Hrvatska reprezentacija u sinkroniziranom klizanju, te su svoju zemlju predstavljale na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Zagrebu 2018. godine i u Švicarskom Neuchatelu 2019. godine. Ove sezone, u ožujku 2020. predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Nottinghamu (Velika Britanija), a prije toga nastupiti će na Trofeju Zagrebačkih pahuljica u Zagrebu i na Spring cupu u Milanu.