Postani Pahuljica

UPISI U KLUB

Upisi u Klub traju tijekom cijele sezone. Trajanje klizačke sezone je u skladu s kalendarom školske godine, od početka mjeseca rujna do sredine lipnja. Sve zainteresirane djevojčice ili dječaci u dobi od 4-8 godina, mogu postati polaznici početničke grupe sinkro škole. Ako imate djevojčicu starosti između 8 i 12 godina s klizačkim predzanjem, upišite je u ekipu mješovitog godišta Zagrebačkih pahuljica. Svaki novi polaznik ima mogućnost klizati dva probna treninga bez obaveze, a svi zainteresirati dalje prolaze postupak upisa u klub. Naša povjerenica ekipe, svakog će novog člana detaljno obavijestiti koji su sve dokumenti potrebni za upis.

OPREMA

Svi članovi potrebnu opremu nabavljaju sami, prema uputama trenera i uz pomoć povjerenice.

RASPORED TRENINGA I LOKACIJE

Raspored treninga određuje se krajem svakog tjedna za slijedeći tjedan.

Raspored je vrlo varijabilan i ovisi o raspoloživim terminima leda. Raspored nije javno dostupan, pristupa mu se unosom lozinke koju dobijete prilikom upisa u klub. Treninzi se odvijaju na lokacijama: Dom sportova, klizalište Velesajam, SRC Šalata.

KODEKS PONAŠANJA

Klub je mjesto nulte tolerancije na nasilje.

Sve klizačice/klizači – članovi kluba, kao i njihovi roditelji, te uprava i zaposlenici kluba dužni su ponašati se sukladno klupskom Kodeksu ponašanja te poštivati obaveze koje upisom u Klub prihvaćaju po Statutu Kluba.

Kontakt trenerice sinkro škole: Nataša Bahat, 095 3560 997 i natka0205@gmail.com

Kontakt trenerice mješovitog godišta: Anamarija Kasić, 099 721 0796 i akasic.21@gmail.com