Stiglo nam je i drugo međunarodno natjecanje ove sezone na kojem će nas predstavljati dvije ekipe: mlađe juniorke i juniorke. Natjecanje još poznato pod nazivom ‘Spring cup’ održava se od 16. do 18. veljače  u jednom od najljepših talijanskih gradova – Milanu. 

‘Spring cup’ odličan je test za našu juniorsku reprezentaciju kojoj je vrhunac sezone Svjetsko juniorsko prvenstvo. Ovogodišnje prvenstvo posebno je po tome što se održava u Zagrebu, u ledenoj dvorani Doma sportova od  16. do 17. ožujka.

U juniorskoj kategoriji nastupat će čak 15 ekipa. Iako je pet njih iz Italije, ekipa ‘Hot Shivers Junior’ konkurencija je našoj reprezentaciji na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Donosimo vam i pregled ekipa koje će se natjecati u juniorskoj kategoriji na ‘Spring cupu’.

1
CRO Zabreb Snowflakes Junior
2
camera.png CZE Team Darlings
3
camera.png GER Team Berlin Junior
4
HUN Team Magic
5
camera.png ITA Flying Angels
6
camera.png ITA Hot Shivers Junior
7
camera.png ITA Ice Diamonds
8
camera.png ITA Ladybirds
9
camera.png ITA Shining Blades
10
camera.png KOR Team Blessing
11
camera.png RUS Team Zhemchuzhina
12
camera.png RUS Idel
13
ESP Team Mirum
14
camera.png SWE Team Spirit
15
camera.png SUI Cool Dreams Junior

U kategoriji mlađe juniorke natjecat će se tri ekipe. Osim naših cura zlato će probati osvojiti talijanska ekipa ‘Hot Shivers Adv. Novice’ i ruskinje ‘Kazanochka’. 

U nastavku možete pogledati galeriju slika mlađih juniorka i juniorka s natjecanja u Salzburgu, ‘Mozart cupa’. Pratite našu Facebook stranicu Zagreb Snowflakes – Zagrebačke pahuljice  na kojoj ćemo objaviti raspored klizanja ekipa nakon ždrijeba, te link s kojeg možete pratiti cijelo natjecanje. 

Go, go, Snowflakes, go go! 

MLAĐE JUNIORKE – slobodni program 

JUNIORKE – kratki program i slobodni program